כאשר התא המשפחתי "מתפרק" עולות על הפרק שאלות קשות כדוגמת: היכן יתגוררו הילדים ועם מי מההורים (עם האם? עם האב? עם כל אחד מהצדדים מחצית מהזמן?), כיצד תתנהל חלוקת הזמנים של הילדים עם כל אחד מההורים? האם הצדדים יחלקו באחריות הורית משותפת? כיצד יתקיימו הסדרי השהייה בשגרה לעומת חגים וחופשים? כיצד ינהלו הצדדים את התקשורת ביניהם ומהו המנגנון שיקבע ביחס לקבלת החלטות בנוגע לילדים?, האם מי מההורים מבקש להעתיק את מקום מגוריו? וכיוצ"ב.
לרוב כאשר הצדדים אינם מסוגלים להגיע לידי הסכמות ושיתוף פעולה בנוגע לגידול ילדיהם, תמנה הערכאה המשפטית עו"ס לסדרי דין, כאשר במקרים מורכבים יותר, אף יכולה הערכאה המשפטית למנות אפוטרופוס לדין אשר תפקידו לייצג את רצון וקול הילדים בפני הערכאה השיפוטית.
ככלל המסר שמשרדנו ממליץ להעביר לילדים הינו מסר של יציבות, דבר לו הילדים כה זקוקים במיוחד בעת הליך גירושין, כאשר מומלץ כמה שפחות לערבם בהליך, כל שכן בשום פנים ואופן לא לצפות מהם "לתפוס צד".
הגם שהתא המשפחתי "התפרק" עדיין הילדים והוריהם הם משפחה לכל דבר ועניין, משפחה שהמבנה שהיה עד כה השתנה, וכעת יש להסתגל למבנה החדש.
כאשר מדובר על ייצוג בענייני החזקת קטינים והסדרי שהייה נדרשת רגישות ומבט צופה פני עתיד, במטרה להקנות כמה שיותר ביטחון ויציבות לילדים ולהורים.
לתיאום פגישת ייעוץ מוזמנים ליצור עימנו קשר.